Tulossa

Satunäytelmä Olahuoneella

Orimattilan Teatteri esittää Z. Topeliuksen rakastetun satunäytelmän ”Lintu Sininen”

Tämä yli sukupolvien aikaa kestänyt mestarillinen tarina käsittelee yleisinhimillisiä teemoja kuten oikeudenmukaisuus, rakkaus ja uskollisuus.


Esitys on rakennettu huumorin ja mielikuvituksen keinoin. Näyttelijät ovat tutkineet ja tutustuneet erilaisiin näyttelijäntyöntekniikoihin syksyn 2022 ja kevään 2023 aikana ja pääsevät nyt näyttämään parasta osaamistaan teille rakas yleisö.

Esitys soveltuu kaiken ikäisille, lapsille ja aikuisille.

Lämpimästi tervetuloa!

Kesäteatteria Jätinpesässä

Perinteikäs Orimattilan kesäteatteri täyttyy tänä kesänä suurilla tunteilla, kun lavan valtaavat Bennetin sisarukset, herra Darcy, herra Bingley ja lukuisat muut Jane Austenin rakastetun klassikkoromaanin Ylpeyden ja ennakkoluulon hahmot. Tarina kertoo Elisabeth Bennetin ja herra Darcyn luokkarakenteita ravistelevasta rakkaustarinasta ajassa, jolloin rakkaus ei välttämättä ollut keskeinen syy puolison valinnalle.

Ylpeys ja ennakkoluulo on Jane Austenin tunnetuin ja versioidun romaani, josta on tehty lukuisia sovituksia niin elokuviksi, televisiosarjoiksi kuin näyttämölle. Näytelmän on dramatisoinut Simon Reade. Alkuperäisromaani on julkaistu vuonna 1813. Jane Austenin tekstejä ei ole aikaisemmin Orimattilan teatterissa esitetty ja ylipäätään kesäteatteriin valmistettuja versioita ei Suomessa ole juuri koskaan nähty.


Orimattilassa näytelmän herättää henkiin yli kaksikymmenpäinen harrastajajoukko. Esityksen ohjaa Lassi Puodinketo, joka on viimeksi ohjannut Orimattilan kesäteatterissa menestystä niittänen Kekkonen – Syntymästä kuolemattomuuteen näytelmän vuonna 2014. Näytelmän lavastaa Amadeu Vives ja koreografioista vastaa Laura Peltoniemi.

Varaamalla ryhmällesi nyt liput varmistat kesän unohtumattomimman teatterikokemuksen
Jätinpesän näyttämön katetussa katsomossa.

Tarjoamme yli kymmenen hengen ryhmävarauksille liput edullisesti 15 € / hlö.
Normaaliliput ennakkoon netistä 20€/18€ ja ovelta 22€/20€. Ryhmävarausta tehdessä voit varata ryhmällesi ennakkoon myös kahvituksen.

Varaukset ja tiedustelut: myynti@orimattilanteatteri.fi