Idän pikajunan arvoitus

21.09.2022

Tervetuloa syksyiselle jännitysmatkalle!

Agatha Christien Murder on the Orient Express eli Idän pikajunan arvoitus on klassikko, joka ilmestyessään kirjana vuonna 1934 herätti lukijoidensa keskuudessa ihastusta ja kiitosta. Siitä on tehty lukemattomia filmatisointeja ja näyttämöversioita. Tänä syksynä Orimattilan Teatteri heittäytyy Christien Idän pikajunan kyytiin halki Euroopan ja tarjoaa katsojilleen matkan, jonka kaikki matkustajat eivät pääse elävänä päämääräänsä. Tarinan keskiössä näemme Hercule Poirotin, joka erehtymättömillä harmailla aivosoluillaan ratkaisee kenties uransa kiperintä arvoitusta.
Christien tarinoissa usein esiintyy ajatus, että murhan juuret ovat syvällä historiassa, eikä arvoitusta voi ratkaista ilman, että tunnemme uhrin luonteen. Idän pikajunassa on useampikin henkilö, jolle erään matkustajan murha on toivottu lopputulos, mutta kuka se heistä on?
Liput ennakkoon ostettuna orimattilanteatteri.eventiolive.fi 20€/18€ ja ovelta ostettuna 22€/20€. Yli 10 henkilön ryhmät 18€.
Lippuvaraukset ja tiedustelut orimattilanteatteri@gmail.com tai 040 554 5765
Maksuvälineenä käyvät kortti, käteinen, Smartum ja E-passi.
Esityksen kesto on 2 h väliaikoineen.
Syksyisessä Jätinpesässä voi tulla kylmä, joten varaa mukaan lämmintä juotavaa ja lämpimiä vilttejä. Väliajalla teitä palvelee kahvio.
Tule jännittämään kanssamme syksyiseen Jätinpesään!